Hva kan vi tilby

Holmen SlippVi kan tilby «all inclusive service» gjennom våre samarbeidspartnere.
Dette betyr at vi tar hånd om båten gjennom vinterhalvåret og lagrer den enten utendørs eller om ønskelig i innendørs varmtlager. I forbindelse med lagring/service kan vi tilby reparasjon av skader, montering av ekstra utstyr, reparasjon og impregnering av kalesje/havnepresenning, rens og impregnering av teak, m.m.t. Vi er også behjelpelige med henting og levering av båt i forbindelse med opplag og utfører enkle reparasjoner og service ved båteieres egen brygge.

Holmen Slipp kan tilby slippsetting av båter på inntil 20 tonn med egen truck og har stor dypvannskai. Opptak av båter opp til 50 fot. Holmen Slipp kan tilby vinterlagring av båter inntil 40 fot under tak og har totalt plass til ca 400 båter i vinterlagring ute og inne.

Holmen Brygge Motor, Motorverksted for innenbords og utenbords motorer. Serviceverksted for Volvo Penta, Mercruiser, Yanmar, Yamaha, Suzuki, Johnson og Mercury.

Aqua Marine Vemork er garantiverksted for Ibiza, Capelli og Suzuki. Firmaet er vår samarbeidspartner når det gjelder serviceoppdrag og garantireparasjoner på båt eller motor. Utfører også oppdrag ved båteiers egen brygge, vinterservice og konservering. Kontakt Anders Vemork på telefon 94846200.

Bærum Plast AS har meget god kunnskap om alt av glassfiberskader og har stort verksted hvor båtene kan tas inn for reparasjon. De ansatte har god faglig kompetanse og lang erfaring med alle typer glassfiberarbeider.