Sjøen For Alle 2017

Sjøen For Alle 2017

Sjøberg Båt finner du på messen!

Vi deltar igjen på Norges største båtmesse, Sjøen For Alle. Du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig prat og en titt på noe av det vi kan tilby for årets båtsesong. Du finner oss på Askeladden, Ibiza og Capelli sine stands. Vi sees!

Det som nå er Norges største båtmesse ble arrangert for første gang i Frognerkilen i 1956. Da hadde messen 25.000 besøkende. Neste messe fant sted i 1961, og deretter ble den arrangert annethvert år frem til 1967. Da ble Sjøen for Alle en årlig tradisjon.

AskeladdenMesseStand

 

Noe for alle

Sjøen For Alle er Norges største båtmesse, og dermed rommer den selvsagt også noe for alle og enhver. I 2015 endret vi messeinnholdet, og gjorde konseptet mer moderne og interaktivt. Vi brukte ledende båtmesser over hele Europa som inspirasjon, og toppet opplevelsen med alle utstillere og fantastiske tilbud med vannshow, barneaktiviteter, foredrag, kurs og vannsportaktiviteter som publikum kunne teste selv.

Messen vil by på en uovertruffen bredde innen store og små turbåter, motorer, utstyr av høy kvalitet og spenstig familieunderholdning. Pluss særdeles eksklusive båter og yachter, og mengder av verdenspremierer og Norgespremierer. Og massevis av inspirasjon, kunnskap og glede slik at du kjenner duften av salt sjø og får en ekte pangstart på den norske båtsommeren.

Velkommen til Norges Varemesse på Lillestrøm 22.-26. mars 2017!
www.sjoenforalle.no