Finnmaster T8

Av og til skal man ikke behøve å kompromisse. Når man vil ha en sportslig, men samtidig bekvem båt så skal man få det.

Finnmaster T7

Velkommen til framtidens båteierskap! Nye Finnmaster T7 viser veien med sitt strømlinjeformede skrog og innovative LED-lys.

Finnmaster T6

Den nye modellen T6 fra Finnmaster er en perfekt kombinasjon mellom moderne design, praktiske detaljer og sporty utseende.

Finnmaster S6

S6 er det perfekte møtet mellom sportslighet og innovative detaljer. I denne skjærgårdsbåten kan du nyte sommerdagene maksimalt, takket være seter og soldekk foran i baugen.

Finnmaster S5

Finnmaster S5 er den perfekte fritidsbåten som egner seg utmerket for transport på sjøen. Takket være at S5 er utstyrt med trappestige både i forenden, akterut og på sidene er det enkelt for hele familien å klatre ombord.

Finnmaster R6

Nye Finnmaster R6 er en allsidig båt for deilige sommerdager. Denne båten er egnet for dagsturer så vel som for vannsport og som pendlerbåt.

Finnmaster R5

Av og til kan det være herlig å bare gjøre det enkelt for seg og da er Finnmaster R5 båten for deg.

Finnmaster Pilot 7 Weekend

Nyheten Pilot 7 Weekend er en fullendte weekendbåt som passer perfekt når dagen på sjøen blir lengre enn planlagt.

Finnmaster Pilot 7

Møt fritidsbåten som gir en helt ny betydning til begrepet funksjon. Gjennom Pilot 7 har vi satset på godt planlagte oppbevaringsrom, både i den generøse sittebrønnen og i styrekabinen, der du har direkte kontakt med den rommelige ruffen.

Finnmaster Pilot 8

Pilot 8 er vår største kabinbåt. En kompromissløs modell, bygd for et langt liv på sjøen. Uansett om du leter etter en fiskebåt, turbåt, bruksbåt eller en båt som hele familien kan overnatte i – så er dette båten for deg.

Jeg ønsker tilbud på 

Finnmaster T8

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.